Gsm plus kado

GSM met Nintendo 3DS of DSi

Kies hier uw cadeau

Dit cadeau vindt u bij:

GSM met Nintendo 3DS of DSi

Meer informatie over een GSM met Nintendo 3DS of DSi

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Waarom geen abonnement met gratis telefoon en een kado?

Denkt u ook altijd als u de reclame ziet van het spel braintraining voor de Nintendo DS, dat wil ik ook doen? Maar u heeft nog nooit een Nintendo DS aangeschaft omdat u hier geen tijd voor had of omdat deze toch best prijzig is? Dan is hier de oplossing voor u;

Sluit een voordelig abonnement af en ontvang de Nintendo DS geheel gratis en dat is niet alles u krijgt hier ook een gratis GSM naar keuze bij. Is dat even een aanbieding of niet?

U kunt met de Nintendo DS heerlijk onderweg spelletjes spelen of lekker puzzelen met de Nintendo DS kan natuurlijk ook. Tijdens lange reizen of op vakantie kunt u de Nintendo DS ook goed gebruiken, wat ook leuk is, is bijvoorbeeld op de camping met andere mensen gezamenlijk een spel spelen. Dit kan via de bluetooth van de Nintendo DS.

En wat denkt u van de gratis GSM daar hebben we het nog niet eens over gehad. U bent met de GSM overal bereikbaar, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Sluit nu een abonnement af met internet en u kunt zelfs in heel Nederland Internetten. Zit u op de wc of ligt u aan het strand dat maakt allemaal niet meer uit, u kunt overal uw mail checken met uw nieuwe abonnement en gratis GSM.

Sluit dus nu een voordelig abonnement af en krijg hierbij een gratis GSM naar keuze en de geweldige Nintendo DS.

Dit cadeau vindt u bij:

© 2023 GSM Plus Kado