Gsm plus kado

GSM met PlayStation 3

Kies hier uw cadeau

Dit cadeau vindt u bij:

GSM met PlayStation 3

Meer informatie over een GSM met PlayStation 3

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Waarom geen abonnement met gratis telefoon en een kado?

Als u nu een voordelig abonnement afsluit krijgt u een cadeau, in dit geval een heel groot cadeau. U krijgt namelijk een Playstation 3 bij u GSM. De vraag is wat u nou bij welk kado krijgt. Is het de GSM bij de Playstation 3 of is dit net andersom. Grijp deze kans en u kunt niet alleen bellen met u GSM voor een leuke prijs maar ook nog eens hele dagen met uw nieuwe Playstation 3 spelen. Wat bv erg fijn is, is dat uw kinderen zich bezig houden met de nieuwe Playstation 3 en dat u rustig uw nieuwe GSM kan uitproberen.

Geen geld meer uitbesteden aan een Playstation maar er een kado krijgen, dat is nog eens een voordeel. Speel de allernieuwste spellen op uw Playstation zoals; Toy Story 3, Shrek of speel het WK na op uw nieuwe Playstation 3.

Stop nu met twijfelen en sluit dat voordelige GSM abonnement af en krijg een mooie GSM en een gratis Playstation 3 erbij. Laat de kans niet aan u voorbijschieten want deze aanbieding blijft niet voor lang. In de winkel is de Playstation 3 € 270,- en u kan de Playstation gewoon gratis krijgen evenals de GSM die meestal rond de € 200,- kost.

Hierboven ziet u een rij aanbieders van de Gratis Playstation 3 met GSM. Uiteraard worden er niet alleen Playstation 3 weggegeven! Kijk in het menu wat voor top kado's u bij een goedkoop GSM abonnement kunt krijgen!

Dit cadeau vindt u bij:

© 2023 GSM Plus Kado