Gsm plus kado

GSM met (3D) LED TV

Kies hier uw cadeau

Dit cadeau vindt u bij:

GSM met (3D) LED TV

Meer informatie over een GSM met (3D) LED TV

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Waarom geen abonnement met gratis telefoon en een kado?

Een gratis GSM en een gratis (3D) LED TV? Dat kan niet waar zijn denkt u, maar toch is het zo! Als u nu een voordelig abonnement afsluit krijt u een gratis GSM plus een gratis 3D LED TV!

Buiten dat u een mooie nieuwe GSM heeft naar keuze, kunt u heerlijk tv kijken op uw nieuwe LED TV. Nu kunt u voetbal kijken of natuurprogramma's op een mooi groot en scherp scherm. Ook van uw lievelingsserie kunt u nu nog meer genieten op het mooie scherm van de LED TV.

Als u vandaag een nieuw abonnement afsluit dan kunt u morgen al genieten van de 3D LED TV en de gratis GSM. Sluit uw LED TV aan en bel daarna al uw vrienden, familie enz. en nodig ze uit voor een avondje televisie kijken. Met uw nieuwe LED TV kan dat allemaal. U hoeft zich niet meer te schamen voor uw oude televisie, na het afsluiten van een nieuw abonnement krijgt u de LED TV kado!

Twijfel niet en sluit nu een abonnement af en u krijgt een GSM naar keuze en een nieuw 3D LED TV kado! Kies uit populaire merken zoals Samsung, Sony, Philips, LG en vele anderen.

Dit cadeau vindt u bij:

© 2023 GSM Plus Kado