Gsm plus kado

GSM met Navigatie

Kies hier uw cadeau

Dit cadeau vindt u bij:

GSM met Navigatie

Meer informatie over een GSM met Navigatie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Waarom geen abonnement met gratis telefoon en een kado?

Bent u altijd de weg kwijt als u ergens naar toe aan het rijden bent? Met een Navigatie komt u altijd op de juiste plek terecht.

Wij hebben nu de aanbieding voor u; een gratis navigatie systeem en een gratis GSM kado bij het afsluiten van een voordelig GSM abonnement. Zo kunt u, tijdens het bellen in de auto (wel handsfree natuurlijk) gewoon de weg volgend die de navigatie aangeeft.

Nooit meer last van verdwalen of onbereikbaarheid, u bent bereikbaar met uw nieuwe GSM en u kunt de weg vinden met uw nieuwe navigatie. U mag blij zijn dat u deze aanbieding heeft gevonden anders had dat u heel veel geld gekost en tijd natuurlijk.

Sluit nu een abonnement af en u komt nooit meer te laat op een afspraak doordat u verdwaald bent. U hoeft niet meer uw afspraak op te bellen met uw nieuwe GSM want u komt nu gewoon op tijd.

En deze navigatie is niet alleen voor in Nederland maar u kunt er heel europa mee door. Lekker op vakantie zonder dat er een kaart bij nodig is of dat u verkeerd rijd omdat de kaart onduidelijk is. Pak uw voordeel en sluit het GSM abonnement af en u krijgt de mooie Navigatie plus een telefoon naar keus kado!


Dit cadeau vindt u bij:

© 2023 GSM Plus Kado