Gsm plus kado

GSM met iPad 4

Kies hier uw cadeau

Dit cadeau vindt u bij:

GSM met iPad 4

Meer informatie over een GSM met iPad 4

De ontwikkeling van de iPad gaat bij Apple gewoon door, daarom is het inmiddels tijd voor de iPad 4. De nieuwste tablet van Apple is evenals zijn voorgangers ook bij veel gsm aanbieders gratis bij een abonnement verkrijgbaar.

Met deze tablet computer kan je met een abonnement is heel Nederland internetten via het 3G netwerk. Bij de meeste providers betaal je een vast bedrag per maand voor een aantal MB's die je per maand kunt gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om de iPad vervolgens los te kopen of om deze gratis bij een abonnement te krijgen.

De iPad 4 is klaar voor de toekomst en zodra in Nederland het 4G/LTE netwerk beschikbaar is kan de iPad 4 hier moeiteloos mee overweg. Daarnaast beschikt hij ook over een Wi-Fi functie, zodat je thuis (en op andere plekken met Wi-Fi) gratis via dit netwerk kunt internetten.

Ten opzichte van zijn voorgangers heeft Apple het ontwerp niet veranderd. Zodra het scherm aan gaat kan je echter wel direct genieten van het schitterende Retina scherm. Ook een duidelijke verandering is de kwaliteit van de camera, deze is aanzienlijk beter dan die van zijn voorgangers.

Intern heeft Apple echter wel de nodige verbeteringen aangebracht aan de iPad 4. Hij heeft een A6X-processor mee gekregen, waarmee de kracht is verdubbeld ten opzichte van de iPad 3. Ook is de connector vervangen door de nieuwe Lightning collector, die we eerder al terugzagen op de iPhone 5, iPod Touch en iPod Nano.

De Wi-Fi aansluiting kan nu ook gebruik maken van dual-band 802.11n, dat theoretisch tot wel twee keer zo snel is als de wi-fi router dit ondersteunt.

Net zoals de iPad 3 maakt ook de iPad 4 gebruik van iOS 6, het scherm is 9.7" met een resolutie van 2048x1536px en is hij verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: met 16GB, 32Gb en 64GB geheugen en met of zonder 3G/4G/LTE. De prijs bij introductie is vanaf € 499,- of vanaf € 629,- met 3G/4G/LTE.

Bij de hierboven genoemde aanbieders is de iPad 4 verkrijgbaar met of zonder abonnement. Bekijk goed hoeveel data je gaat gebruiken en kies hierbij het best passende abonnement. Bij een duur abonnement is de iPad 4 gratis verkrijgbaar, bij een goedkoper abonnement moet je iets bijbetalen maar is hij wel voordeliger dan bij een los exemplaar. Neem dus de tijd om alle aanbieders met elkaar te vergelijken, dat kan aanzienlijk in prijs schelen.

Dit cadeau vindt u bij:

© 2024 GSM Plus Kado