Gsm plus kado

GSM met Toetsenbord

Kies hier uw cadeau

Dit cadeau vindt u bij:

GSM met Toetsenbord

Meer informatie over een GSM met Toetsenbord

Tegenwoordig hebben steeds meer telefoons alleen nog een beeldscherm. Hier wordt een digitaal toetsenbord op getoond, waarmee je kan typen. Het toetsenbord werkt goed en is afhankelijk van de schermgrootte bij de ene telefoon beter te bedienen dan bij de andere gsm.

Steeds meer gebruikers willen echter weer terug naar een gsm met toetsenbord, een echt toetsenbord dan wel te verstaan. Hier is door de fabrikanten van smartphones op ingespeeld door de telefoons wel klein te houden, maar hier een toetsenbord aan toe te voegen. Blackberry maakt bijvoorbeeld het scherm kleiner en voegt hieronder een toetsenbord aan toe. Maar er zijn ook veel gsm's die je uit kan schuiven, waarna er onder het scherm een groot toetsenbord blijkt te zitten.

Heb jij dus ook moeite om de juiste toetsen te vinden en werk je liever met een echt toetsenbord waarbij je de toetsen in moet drukken. Kies dan voor een van de modellen die geen digitale versie hiervan hebben, maar een hardware versie ingebouwd hebben.

Bij de genoemde gsm winkels zijn gsm met toetsenbord toestellen verkrijgbaar. Bekijk het aanbod en kies voor een los toestel of koop een toestel met abonnement. In het laatste geval krijg je het toestel vaak gratis en betaal je alleen het abonnement.

Dit cadeau vindt u bij:

© 2023 GSM Plus Kado