Gsm plus kado

Gratis Huawei Ascend P6

Kies hier uw cadeau

Dit cadeau vindt u bij:

Gratis Huawei Ascend P6

Meer informatie over een Gratis Huawei Ascend P6

Huawei heeft zich in Nederland bij de introductie direct laten zien als grote concurrent van de huidige Samsung en Apple telefoons. Met de Ascend P6 zet Huawei een smartphone neer die een uitstekend alternatief is voor de Galaxy S4 en de iPhone 5. Het toestel heeft een 4,7 inch scherm met HD resolutie van 1280x720 pixels. Dit zit precies tussen de iPhone (4 inch) en de S4 (5 inch) in.

De behuizing is volledig van aluminium en is met 6,18mm de dunste smartphone die momenteel verkrijgbaar is. Hij lijkt erg veel op het design waarvoor Apple ook kiest met haar iPhones. De aluminium zijkanten, de randen om het scherm en de positie van de camera zijn vrijwel identiek. Het toestel voelt ook kwalitatief erg goed aan en doet niks onder voor haar concurrenten.

De processor is gekozen voor een Quad Core 1500MHz en 2GB werkgeheugen. Een prima processor voor dit toestel, niet de absolute top maar bij normaal gebruik zal je het verschil niet merken. De apps starten allemaal snel op en ook kaarten van de navigatie en zware games zijn uitstekend te spelen.

De Huawei Ascend P6 draait op het besturingssysteem Android, waar ook de Galaxy S4 op draait. Verschil is echter de skin van Huawei, zij hebben deze veel verder uitgewerkt dan andere fabrikanten en je zal dus weinig van Android herkennen. Het is perfect uitgewerkt voor deze smartphone, waardoor je alles zelf in kan stellen. Je kan zelfs andere thema's instellen, waarbij de achtergrond, alle icoontjes en zelfs alle kleuren mee veranderen.

Je kan de Ascend P6 personaliseren door meerdere profielen in te stellen. Gebruik je de telefoon zowel zakelijk als prive dan kan je hier verschillende profielen voor gebruiken. Er is een goede camera toegevoegd aan het toestel waarmee je schitterende foto's en filmpjes kan maken. Ook heeft Huawei software geinstalleerd om de foto's direct te bewerken en scherp te stellen op bepaalde objecten.

De Huawei Ascend P6 is in Nederland zowel los als met abonnement verkrijgbaar. Kies je voor een abonnement dan krijg je vaak een gratis Ascend P6. Maak een keuze uit de genoemde gsm winkels en kies de beste actie voor jouw Huawei Ascend P6.

Dit cadeau vindt u bij:

© 2023 GSM Plus Kado