Gsm plus kado

GSM met iPad Air

Kies hier uw cadeau

Dit cadeau vindt u bij:

GSM met iPad Air

Meer informatie over een GSM met iPad Air

De Apple iPad Air heeft ten opzichte van zijn voorgangers wederom een aantal grote voordelen. Ten eerste ligt hij beter in de hand door de iets kleinere afmetingen, maar wat je vooral merkt is dat hij veel dunner is dan de iPad 4 en zo'n 200 gram lichter is. Het beeldscherm van de iPad Air is ongewijzigd, waardoor hij nog steeds bijzonder helder is voor een tablet. Het besturingssysteem is iOS7, het nieuwste systeem van Apple.

De processor is wederom sneller geworden en is dezelfde als uit de iPhone 5S. Hij is enorm energie zuinig en is zo'n 2x sneller dan de processor uit de iPad 4. De camera van de iPad Air is vrijwel hetzelfde als die van zijn voorganger.

De iPad Air is wederom verkrijgbaar als WiFi-only en als WiFi + 3G/4G. Gebruik je het mobiele datanetwerk niet dan kan je flink besparen door deze functie niet te kopen. Je kan dan thuis onbeperkt gebruik maken van het WiFi netwerk met een goedkopere iPad. Ook moet je goed opletten hoeveel geheugen je gebruikt. Heb je aan 16GB voldoende dan scheelt dit flink in de prijs in vergelijking met bijvoorbeeld de 32Gb of 64GB uitvoering.

De nieuwe iPad Air is verkrijgbaar in combinatie met diverse telefoon abonnementen. Je kan er voor kiezen een 3G/4G abonnement i.c.m. een iPad aan te schaffen, je kan dan overal internetten en krijgt daar in sommige gevallen een gratis iPad Air bij. Je kan er ook voor kiezen een nieuwe gsm met abonnement af te sluiten en als cadeau voor een iPad Air te kiezen. Afhankelijk van het gsm toestel dat je bij het abonnement kiest is de iPad Air gratis of moet je een bedrag bijbetalen.

Je vindt op gsmpluskado.nl een overzicht van alle aanbieders die de Apple iPad Air aanbieden i.c.m. een gsm abonnement. De acties verschillen regelmatig, dus vergelijk de aanbiedingen goed.


Dit cadeau vindt u bij:

© 2023 GSM Plus Kado