Gsm plus kado

Gratis iPhone 5S

Kies hier uw cadeau

Dit cadeau vindt u bij:

Gratis iPhone 5S

Meer informatie over een Gratis iPhone 5S

Apple heeft met de iPhone 5S de opvolger van de iPhone 5 geintroduceerd. Een van de belangrijkste nieuwe eigenschappen is dat dit toestel veel meer LTE banden ondersteunt. Het toestel is in Nederland dus geschikt voor het veel snellere 4G internet. Waar de oudere iPhone 5 alleen 3G ondersteuning heeft, kan je met de 5S wel snel internetten via het 4G netwerk van diverse aanbieders.

De iPhone 5S is er in de kleuren (space)grijs, goud en zilver. Wil je liever een andere kleur dan moet je de iPhone 5C kopen, deze biedt een uitgebreider aanbod. Wat verkoopaantallen betreft kiezen de meeste mensen voor de (space)grijze iPhone 5S, gevolgd door de zilveren variant. Net zoals bij de introductie van vorige iPhones heeft Apple een nieuwe processor. De nieuwe A7 processor is sneller en krachtiger dan zijn voorgangers. Dit zal je merken bij het sneller opstarten van apps en het spelen van de wat zwaardere games. Volgens Apple zou de snelheid en grafische kracht hiervan zelfs zijn verdubbeld.

Zoals gebruikelijk bij de S versies van de iPhone gebruikt de iPhone 5S de behuizing van de iPhone 5. De verbeteringen zijn alleen in de binnenkant zichtbaar. In dit geval is alleen een vingerafdrukscanner in de home knop toegevoegd. De iPhone 5S kan hiermee zijn eigenaar herkennen en het is mogelijk de smartphone hiermee te beveiligen. Je kan deze instellen om de iPhone te ontgrendelen of om nieuwe apps te installeren zonder wachtwoord in te voeren.

De camera is zowel aan hardware als softwarekant verbeterd, waarmee de camera veel betere foto's en videos kan maken. Wat de beweging betreft heeft Apple een speciale motion coprocessor toegevoegd, alle bewegingsdata wordt continu gevolgd. Met de app Nike + Move is het mogelijk om hier al jouw sportprestaties mee te meten.

De Apple iPhone 5S kan je kopen i.c.m. een abonnement. Afhankelijk van jouw abonnement kan je een gratis iPhone 5S krijgen, dit is vaak het geval bij duurdere abonnementen met 4G ondersteuning. Je kan dan overal bellen en supersnel internetten, waarbij je ook profiteert van een gratis iPhone 5S. Bij de op deze website genoemde gsm winkels is de iPhone verkrijgbaar en kan je kiezen uit vele abonnementen, al dan niet met 4G.


Dit cadeau vindt u bij:

© 2023 GSM Plus Kado