Gsm plus kado

Gratis Samsung Galaxy S5

Kies hier uw cadeau

Dit cadeau vindt u bij:

Gratis Samsung Galaxy S5

Meer informatie over een Gratis Samsung Galaxy S5

De Galaxy S5 is de nieuwe smartphone van Samsung. Met een schermgrootte van maar liefst 5,1 inch en Full HD resolutie van 1920x1080 behoort de Samsung Galaxy S5 tot de grotere toestellen. Het werkt wel erg prettig met informatie opzoeken, Facebook, navigatie, Whatsapp en allerlei andere apps/games. Het retina scherm is erg helder en biedt een grote kijkhoek.

Hiermee vervangt Samsung in 2014 de vorige Galaxy S4. De nieuwe Galaxy S5 is 14,2 cm hoog, 7,25cm breed en 0,81cm dik, dus iets groter dan zijn voorganger. Het gewicht is ook iets toegenomen tot 145 gram. Alles bij elkaar verschillen waar je weinig van zult merken. De glimmende plastic achterkant van de S4 is nu vervangen door een 'modern glam' achterkant, een soft touch materiaal.

Uiteraard draait de S5 op het nieuwste besturingssysteem Android 4.4 met de TouchWiz skin van Samsung. Hierin heeft Samsung veel apps een prettige make over gegeven, het werkt een stuk prettiger en is vele malen overzichtelijker. De standaard software neemt zo'n 8GB ruimte in op de harde schijf, een behoorlijk deel als je kiest voor de 16GB variant. In navolging van andere telefoons heeft ook de S5 een vingerafdrukscanner en hartslagmeter. Hiermee is de smartphone te beveiligen en kan je betalingen doen via PayPal. De hartslagmeter komt terug in de S Health functie, naast de stappenteller en calorieen teller. In combinatie met de smartwatches kan dit een handige functie tijdens het sporten worden.

De Galaxy S5 is voorzien van 4G technologie, je kan hiermee dus supersnel internetten via de netwerken die dit ook ondersteunen. Samsung claimt met de nieuwe 16 megapixel camera die binnen 0,3 seconden autofocus activeert de snelste autofocus ooit te hebben. Tevens kan je met de app van Samsung direct je foto's bewerken.

De smartphone is stof en waterbestendig. Laat je hem dus per ongeluk in de wc vallen is dit niet direct fataal voor de telefoon. Met Samsung Knox is de telefoon nog beter beschermd en er is een kindvriendelijke modus om bepaalde delen van de telefoon af te schermen.

De Samsung Galaxy S5 zal in Nederland bij de introductie op 11 april 2014 met diverse abonnementen worden aangeboden. Afhankelijk van het abonnement kan je een gratis Galaxy S5 krijgen, dit zijn dan wel de duurdere abonnementen. Voor degene die snel willen internetten is het belangrijk om een databundel met 4G netwerk te kiezen. Bekijk de aanbieders hieronder die de Samsung Galaxy S5 met verschillende abonnementen aanbieden. De acties verschillen regelmatig dus vergelijk de gsm aanbieders goed.


Dit cadeau vindt u bij:

© 2023 GSM Plus Kado