Gsm plus kado

GSM met iPad mini

Kies hier uw cadeau

Dit cadeau vindt u bij:

GSM met iPad mini

Meer informatie over een GSM met iPad mini

De nieuwe kant die Apple heeft gekozen met de iPad mini lijkt een erg goede actie. Het is de vijfde iPad die Apple uitbrengt, maar de eerste die duidelijke verschillen laat zien met alle andere uitvoeringen.

Iets wat direct opvalt zodra je de iPad mini ziet is dat deze kleiner is dan zijn voorgangers. Het scherm is 7.9" i.p.v. de 9.7" van de andere uitvoeringen, ook is het scherm van mindere kwaliteit.

De behuizing is gemaakt van aluminium, dit zorgt ervoor dat de iPad mini heerlijk in de hand ligt. Waar concurrenten weleens op dit onderdeel bezuinigen, geeft de iPad mini net zoals zijn grotere broers een perfect Apple gevoel. Het verschil hiermee is dat de behuizing dunner is, de hoeken anders zijn afgerond, de achterkant een andere kleur heeft en de randen langs het scherm zijn veel dunner.

Om de prijs laag te kunnen houden is er gekozen voor een langzamere processor. We noemen hem langzaam, maar hij verslaat nog steeds alle androidconcurrenten. In het dagelijks gebruik is de iPad mini heerlijk snel, maar leg je hem direct naar een iPad 4 dan zie je dat deze laatste sneller is hij het spelen van games of het laden van websites.

De accuduur lijkt qua specificaties gelijk met die van concurrenten, maar deze houdt het in de praktijk tot wel 1,5 uur langer uit. Ook wat betreft de apps wint de iPad mini het van concurrenten, deze zijn altijd speciaal ontwikkelt voor de versie van Apple terwijl dit bij concurrenten niet altijd het gevalt is.

Kortom blijft het lastig om een goede positie aan te geven voor de iPad mini, maar is deze erg geschikt voor normaal dagelijks gebruik. Hij kan moeilijk vergeleken worden met de iPad 3 en iPad 4, dit zowel qua specificaties als prijs. De gemiddelde gebruiker zal waarschijnlijk de mindere kwaliteit van het scherm wel opvallen, maar kan er uitstekend mee werken. Voor wie graag een iPad wil hebben, met alle voordelen van Apple zoals een goed aanvoelende tablet, maar hier niet al teveel geld voor wil betalen biedt Apple met de iPad mini een uitstekende mogelijkheid.

Er zijn in Nederland diverse aanbieders die de iPad mini gratis bij een abonnement aanbieden. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle aanbieders zodat u hierboven de iPad mini kunt vergelijken om de voordeligste actie te kunnen kiezen.

Dit cadeau vindt u bij:

© 2024 GSM Plus Kado