Gsm plus kado

GSM met iPad 2 of Galaxy Tab

Kies hier uw cadeau

Dit cadeau vindt u bij:

GSM met iPad 2 of Galaxy Tab

Meer informatie over een GSM met iPad 2 of Galaxy Tab

Wilt u graag een telefoon abonnement en lijkt u een tablet wel een heel leuk kado om erbij te krijgen? Dan kunt u hier zeker terecht!

U kiest een van de aanbieders die een abonnement aanbieden met de iPad of tablet. U hoeft alleen uw abonnement en toestel te kiezen. Daarna krijgt u de Galaxy tablet of iPad er automatisch bij.

Heel handig als u fan bent van Apple of juist helemaal weg bent van Samsung. U bepaalt zelf of u een iPad bij uw abonnement wilt krijgen of een Samsung Galaxy tab.
Veel mensen hebben namelijk al een laptop en een Samsung Galaxy tab of iPad is een heel handig hulpmiddel. U kunt hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen, is licht en ook hoeft u niet achter uw laptop te gaan zitten. U kunt gewoon de tablet of iPad op schoot houden en hiervandaan uw zaken regelen.
Daar komt nog bij dat er heel handig apps zijn voor het iOS en Android besturingssysteem van Apple en Samsung. Zo kunt u in de App stores diverse apps vinden die u zeker niet mag missen en het zoeken, uploaden of laden een stuk sneller en gemakkelijker maken.

Daarnaast heeft u geen gedoe meer met een muis of een extern toetsenbord. U kunt gewoon typen op uw Galaxy tablet of iPad. U heeft dus alle reden om een Galaxy tablet aan te schaffen of een iPad! En nu krijgt u deze ook nog eens gratis als u uw favoriete telefoon bestelt met een abonnement. Dat is dus dubbel feest! Aangezien u uw GSM vaak al afbetaald heeft met het abonnement dat u heeft. In feite krijgt u dus beide voor nop!

Dit cadeau vindt u bij:

© 2023 GSM Plus Kado