Gsm plus kado

iPhone 3G(S)

Kies hier uw cadeau

Dit cadeau vindt u bij:

iPhone 3G(S)

Meer informatie over een iPhone 3G(S)

Op dit moment bied alleen de aanbieder T-Mobile de Iphone 3gs nog maar aan. Hierdoor is er geen concurrentie en blijft deze dus erg duur. Hierboven een rijtje met de aanbieders met de beste abonnementen waarbij u een iPhone kado krijgt, en soms zelfs nog een cadeau!

Met de iPhone kunt u meer dan alleen bellen. Wat dacht u van de mooiste muziek luisteren op uw Iphone, of leuke filmpjes kijken via Youtube? Er zit een speciale Youtube applicatie op voor de echte fans. Verder kun je vele verschillenden applicaties downloaden, van hele boeken die u kunt lezen tot spelletjes en van de tijden van de trein tot aan gehele navigatie. Alles is mogelijk met de iPhone 3GS.

U kunt met de iPhone 3GS op elk moment van de dag u email checken, foto's maken, uw vrienden bellen en smsen. Vele voordelen in een telefoon, de iPhone 3GS.

Binnenkort komt zelfs de nieuwe iPhone 4G uit. De grootste verschillen met de iPhone 3GS; U kunt nu bellen met beeld, aan de voorkant zit een klein cameraatje die op u gericht is, u kunt filmen in hd kwaliteit, en de iPhone 4G heeft het scherpste telefoonscherm dan alle andere telefoons die er zijn.

Ga nu naar een van de bovenstaande aanbieders en sluit een voordelig GSM abonnement af en krijg een iPhone 3GS kado!

Uiteraard worden er niet alleen iPhones weggegeven! Kijk in het menu bovenaan wat voor top cadeaus u bij een goedkoop GSM abonnement kunt krijgen!

Dit cadeau vindt u bij:

© 2023 GSM Plus Kado