Gsm plus kado

GSM met Digitale Camera

Kies hier uw cadeau

Dit cadeau vindt u bij:

GSM met Digitale Camera

Meer informatie over een GSM met Digitale Camera

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Waarom geen abonnement met gratis telefoon en een kado?

Gaat u binnenkort lekker op vakantie? Of heeft u een familiedag of iets anders bijzonders wat vastgelegd moet worden? Sluit dan nu een abonnement af en u krijgt een gratis camera. Wilt u de gebeurtenis op video vastleggen of op foto? Aan u de keus want bij het afsluiten van een GSM abonnement krijgt u of een videocamera of een fotocamera naar keus!

En dat is niet alles! Naast het voordelige abonnement en de gratis camera krijgt u ook nog eens een gratis GSM naar keus! Deze aanbieding kunt u gewoon niet laten liggen. Al dat voordeel werk alleen maar in uw voordeel! Ga maar eens na, waar heeft u ooit gelezen dat je een gratis camera kan krijgen en ook nog eens een gratis GSM. Meestal moet u voor een van de twee een boel geld neerleggen, nu voor allebei helemaal niks.

Maak de mooiste foto's met uw digitale camera en leg de gebeurtenissen die voor u belangrijk zijn vast met de camera, zodat u deze nooit zal vergeten. En wat gemakkelijk is met een digitale camera, dat u de foto's op uw pc zet en deze zo door kan sturen naar de mensen die bij uw speciale gebeurtenis waren.

Kies nu voor de gratis Camera en GSM en sluit het GSM abonnement af. Zoveel voordeel heeft u nog nooit gehad.

Dit cadeau vindt u bij:

© 2023 GSM Plus Kado